Region

Svet

X Factor Adria: Takmičari emotivno doživeli izbor Željka Joksimovića i Tonija Cetinskog!

Željko Joksimović već je viđen kao jedan od najzahtevnijih sudija u šouu "X Factor Adria", te kandidatima njegove grupe "Stariji od 27" neće biti nimalo lako da se dokažu u fazi "kuće sudija", koju ćemo gledati sutra.

X Factor Adria: Takmičari emotivno doživeli izbor Željka Joksimovića i Tonija Cetinskog!



Sudeći po najavama, sutra uveče na TV Pink nas očekuje najuzbudljivija epizoda šoua X Factor Adria do sada. U novoj epizodi popularnog pevačkog šou programa saznaćemo kojih preostalih šest kandidata nastavlja dalje takmičenje – za plasman u lajv bore se takmičari Željkove I Kristinine grupe.

X Factor Adria: Kristina Kovač izabrala Leontinu za gosta mentora!
I ovog puta, kanididati će se u kućnoj atmosferi predstaviti svojim mentorima zadatom pesmom, ali u ključnim odlukama Željku i Kristini pomoći će njihovi stručni gosti.

Jedan od najzahtevnijih sudija šoua "X Factor Adria", Željko Joksimović, poželeo je da iznenadi takmičare iz svoje grupe "Stariji od 27", te im je priredio nekoliko nezaboravnih dana na crnogorskom primorju, a za svog gosta odabrao je popularnog hrvatskog pop pevača Tonija Cetinskog.

"Tonija profesionalno cenim i poštujem, imamo sličnu životnu energiju i smatram ga za dobrog prijatelja. Samo jedan od ovih pomenutih razloga je dovoljan kada je on u pitanju. Ali, pored toga  Toni ima i neposrednog iskustva kada je reč o televizijskim formatima sličnog tipa i sličnim ulogama. Uveren sam da smo zajedno doneli dobre, prave odluke", istakao je Joksimović.

Kako saznajemo, Željkovi kandidati su veoma emotivno doživeli ovu fazu takmičenja, a ko je prošao dalje videćemo u utorak (21:15) na TV Pink.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>