Region

Svet

Aki Marković srećan sa novom devojkom: Bio sam zaljubljen u Saru, a ona to nije umela da ceni!

Andrija Marković Aki se nakon izbacivanja sa Farme nadao da će se njegova veza sa Sarom Trajanović nastaviti i van rijalitija, ali se to nije dogodilo. Ipak, pevač je zbog toga presrećan jer je sada našao drugu devojku.

Aki Marković srećan sa novom devojkom: Bio sam zaljubljen u Saru, a ona to nije umela da ceni!



Naime, posle okončane ljubavne afere sa farmerkom, Aki je na svom nastupu u Nemačkoj upoznao devojku iz Beograda koja je njegovo srce zarobila.

"Akiju je bilo jako teško kada je čuo da ga je Sara prevarila sa Ivanom, u početku nije želeo u to da veruje, a onda je video snimak i odlučio da prekine vezu sa njom. Bio je zaljubljen u nju, brzo mu je prirasla za srce, a isto tako brzo ga je i razočarala. Na svom nastupu u Nemačkoj upoznao je sadašnju devojku, koja je iz Beograda, ali je bila tada na odmoru kod rođaka, razmenili su brojeve, čuli su se, a kada su se vratili u Srbiju i videli su se.  Andriju je najviše oduševilo to što ona ne želi da se eksponira, pa ga je čak zamolila da joj ni ime ne otkriva u medijima", rekao je izvor blizak pevaču.

"Istina je sve, volim i voljen sam. Uživam i ne želim da komentarišem prošlost! Iskreno sam bio zaljubljen u Saru, nije umela to da ceni, našao sam osobu koja me voli i poštuje", rekako je Marković.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Telegraf/Marko Todorović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>