Region

Svet

Soraja Vučelić u seksi editorijalu sa tamnoputom lepoticom! (Foto)

Dok se Nevena Miličević fotografiše u provokativnim pozama sa seksi, tamnoputim manekenom, njena bivša cimerka iz kuće Velikog brata Soraja Vučelić objavila je seksi fotografije sa tamnoputom lepoticom.

Soraja Vučelić u seksi editorijalu sa tamnoputom lepoticom! (Foto)



Razgolićena: Vrela Soraja Vučelić topi sneg! (Foto)
Soraja je na Fejsbuku spektakularno najavila ove fotografije: "Najavljujemo jedan od najsenzualnijih editorijala do sad za ovu hladnu zimu i narednu 2014. godinu ,uskoro malo opširnije o tome", a onda postavila i jednu fotografiju na kojoj je otkrila deo svoje zadnjice.



Sem što je Soraja pokazala još jednom svoja gola leđa, nije se ustručavala ni da se fotografiše sa ženskim partnerom, iako je do sada uglavnom navikla na muškarce. Sudeći po fotografijama, nije joj teško palo i dobro se zabavila, a dobru zabavu priredila je i muškim fanovima otkrivši na fotografijama svoje atribute.

Na snimanju je bilo veoma zanimljivo, a samoj Soraji nije smetalo da se slika sa ženskim modelom u datim pozama. Navikla je da joj partner bude muškarac, pa joj je ovo bio izazov.



Ponela se kao profesionalac, te se mazila, dodirivala i ukrštala noge sa crnkinjom, a sve zarad dobrih fotografija. U čipkanim trikoima i sa čarapama iznad kolena, njih dve su se uvijale jedna oko druge na setu, a kao što se može videti na fotografijama, bile su veoma prisne.



Soraja Vučelić prošetala bujno poprsje beogradskim klubom! (Foto)
Pored provokativnih fotografija sa tamnoputom lepoticom, Soraja se vratila na stari teren i pozirala sa muškarcem, ali je i tada našla način da bude izazovna. Ona je obukla haljinu sa golim leđima, a čiji izrez je bio toliko veliki da se straleti nazirala guza, što je oduševilo pripadnike jačeg pola.

Dok su svi oduševljeni Sorajinim novim slikama, starleta u planu već ima neke nove projekte, a ako nastavi ovako, verujemo da ćemo se još više iznenaditi.



Pored toga što se mazila sa devojkom, Soraja Vučelić je pokazala da i čistačica može da bude seksi. Tako je u čipkanom trikou i gumenim rukavicama na rukama čistila pod, u isto vreme pozirajući. Kako je na sebi imala providan bodi, starleti su se nazirale grudi, a u ulozi čistačice se snašla odlično.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>