Region

Svet

Miroslav Ilić izveo oca u kafanu: Proslavio uspešne koncerte u Beogradu

Posle dva uspešna koncerta u Beogradu, Miroslav Ilić odlučio je da se opusti i provede neko vreme sa svojim ocem Životom, koji uprkos tome što ima 90 godina posećuje svaki koncert popularnog Slavuja iz Mrčajevaca.

Miroslav Ilić izveo oca u kafanu: Proslavio uspešne koncerte u Beogradu



Tako je Miroslav Ilić odveo svog oca Životu na Adu Huju, u "Carski lov" gde su proslavili pevačeve uspešne nastupe u Beogradu.

Miroslav Ilić na ivici suza: Publika me je sinoć baš dirnula! (Foto)
"Vodio sam oca Životu na ručak jer živimo u blizini, a osećamo se lepo i opušteno na obali Dunava. Moj tata i ja smo sabirali utiske sa mojih koncerata u Sava centru i vreme je proletelo. On je uvek uz mene, kako na mojim koncertima, tako i kasnije, kada slavimo postignute uspehe", rekao je Ilić za Kurir.

Života je jednom prilikom izjavio da je ponosan na svog naslednika jer ga narod toliko voli: "On je moj ponos i dika. Nikada me nigde nije obrukao. Vodi me gde god da peva i svuda ga lepo dočekuju i ispraćaju. Puno mi je srce kada vidim koliko ga narod voli".

I uspešan koncert pred Beograđanima Miroslav Ilić je proslavio sa ocem u ovom poznatom lokalu, a legendarni pevač imao je još jedan razlog za slavlje jer je 10. decembra napunio šezdeset tri godine.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>