Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara Jovanović kao Kejti Peri pobednik desete emisije! (Foto)

Deseta epizoda popularnog muzičkog takmičenja Tvoje Lice Zvuči Poznato donela je i desetog pobednika, a večeras je to Sara Jovanović koja se našla u ulozi popularne pevačice Kejti Peri.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara Jovanović kao Kejti Peri pobednik desete emisije! (Foto)



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Haris Džinović je novi član žirija! Nije izdržao, pa se i on oprobao na sceni!
U žiriju se ove subote kao gost našao Haris Džinović, koji je čak i zapevao, a deseta epizoda je upravo ona koja gledaoce i takmičare deli od polufinala, kada će se i publika pridružiti žiriju i moći da da svoj sud SMS glasovima.

Takmičarski deo je otvorila Tamara Dračivić koja je imitirala Ruslanu i čuvenu pesmu "Wild dance" koja je odnela pobedu na "Eurosongu". Prvi je svoj komentar dao Haris Džinović koji je imao samo reči hvale za Tamaru, s obzirom da je glumica, a ne pevačica.



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić - Ceca će se zgranuti! (Video)
Nakon Tamare, pevali su Željko šašić kao Ceca Ražnatović i Skaj Vikler, koji je imitirao svog para na sceni, željka Šašića. Njih dvojica otpevali su "Ko na grani jabuka", a Željko je još jednom prošetao na štiklama i sa šminkom na licu.



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Kada bi Šer imala noge Super Sneki, izgledala bi ovako! (Foto)
Posle ovog dueta, na sceni se našla Super Sneki u ulozi popularne Šer. Žiri je imao pozitivne komentare na njen nastup, ipak, Haris Džinović i Katarina Radivojević prokomentarisali su njen engleski, koji je bio jedina zamerka za večeras.



Posle Super Sneki nastupila je Sara Jovanović koja je imitirala Kejti Peri i svojom hrabrošću oduševila sve u žiriju, s obzirom da je sada ona "visila sa plafona".



Onda je na scenu izašao Nenad Knežević Knez, pobednik prethodne emisije, i zapevao u ulozi Zvonka Bogdana. Posle njega na bini se takođe našao pevač, ali ne i takmičar, već član žirija u takmičenju Tvoje Lice Zvuči Poznato. I Haris Džinović odlučio je da se oproba na sceni, pa je zapevao "Mene je učilo vreme", ali onako kako bi to uradio Arsen Dedić, pa je takođe pokazao svoje imitatorske moći.



Još jedan par zapevao je na sceni, fenomenalni Aleksa Jelić i Ana Kokić koji su dobili ulogu Bena Verina (Ana) i Roja Šajdera koga je imitirao Aleksa. Njih dvoje izveli su scenu iz mjuzikla "Sav taj džez" i dobili gromoglasan aplauz publike, ali i pohvale žirija, a Ana je posebno oduševila sve svojom maskom crnca.



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Joksimović i Knez ugostili Bena Verina?! (Foto)
Pretposlednja je svoju imitaciju predstavila Goca Tržan koja je imitirala Nenada Kneževića Kneza, sa njegovim karakterističnim brkovima, a on je ceo njen nastup ispratio aplaudirajući i imitirajući Gocu, odnosno sebe. Posle nje usledio je mali "kviz" za članove žirija. Produkcija je puštala pesme iz devedesetih, a članovi žirija pogađali su o čijim pesmama se radi, a puštene su pesme Željka Šašića, Goce Tržen i Ane Kokić.



Poslednji je na scenu izašao Boris Milivojević u ulozi Željka Joksimovića sa najnovijim hitom "Ludak kao ja" i koreografijom iz spota koja je potpuno oduševila sve prisutne, pa je Boris dobio dugačak aplauz kao nagradu za svoju imitaciju. Ipak, Ivan Ivanović je njegovo pevanje okarakterisao kao "tragično" što ipak nije smanjilo fantastičan utisak koji je Boris ostavio.



Iako je Boris vodio sa nekoliko poena prednosti, Sara Jovanović dobila je više poena od svojih kolega učesnika i time omogućila sebi pobedu u ovom takmičenju.

Autor: M.P.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>