Region

Svet

Veče sa Ivanom Ivanovićem: #TLZP ponovo u gostima, voditelj dobio dvojnika! (Foto)

Ivan Ivanović će još jednom u svojoj emisiji ugostiti učesnike takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato", ali i svog dvojnika među gostima Borisa Milivojevića, takođe učesnika ovog programa zabavnog karaktera.

Veče sa Ivanom Ivanovićem: #TLZP ponovo u gostima, voditelj dobio dvojnika! (Foto)



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Haris Džinović je novi član žirija! Nije izdržao, pa se i on oprobao na sceni!
U Ivanovoj emisiji će večeras gostovati Skaj Vikler, Ana Kokić, Aleksa Jelić, Snežana Babić, odnosno Super Sneki, i Tamara Dragičević. Ovog puta učesnici šoa Tvoje Lice Zvuči Poznato biće svoji i neće nikoga imitirati, sem Borisa Milivojevića koji će se naći u ulozi voditelja, odnosno sa maskom Ivana Ivanovića.

Gosti će razgovarati o takmičenju koje je za kratko vreme "kupilo" sve gledaoce u regionu, a ovaj šou već dve godine jedan je od najgledanijih širom Evrope. Učesnici TLZP-a otkriće šta im je bilo najteže i koje su im imitacije pričinile najveće zadovoljstvo, a na kraju će se pojaviti i specijalni muzički gost Haris Džinović.


Ivan Ivanović svakako je interesantna i karakteristična ličnost na domaćoj javnoj sceni, pa nije ni čudo što je Borisu dodeljena njegova uloga, a sem Milivojevića, Ivan se pohvalio još jednim dvojnikom, okačivši fotografiju na Tviteru. U pitanju je Bane Šević koji neverovatno liči na popularnog voditelja i koji je kako Ivan kaže "njegov prirodni dvojnik".


Autor: M.P.
Foto: Twitter/Ivan Ivanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>