Region

Svet

Maja Marijana ostavila muža! Ipak rešila da ne oprosti batine!

Pevačica Maja Marijana ipak je rešila da stavi tačku na brak sa Mladenom Šmakićem, koji ju je u prvoj polovini ove godine i brutalno pretukao.

Maja Marijana ostavila muža! Ipak rešila da ne oprosti batine!Naime, Maja Marijana se na ovaj korak odlučila nakon dugog razmišljanja. Osim što ga je napustila kao muža, pevačica je prekinula sa njim i poslovnu saradnju, budući da joj je suprug ujedno bio i menadžer, otkriva izvor blizak ovom paru. Tako, Mladen je već izvesno vreme ne prati na nastupima i snimanjima, što je do nedavno bilo nezamislivo.

"Maja je veoma utučena. Najzad je prekinula svaki kontakt sa Mladenom, a sve ga ređe spominje", rekao je Majin prijatelj za Blic. "Bilo joj je teško da se rastane od Mladena, iako su njihovi odnosi bili vrlo poljuljani. Na sve načine se trudila da spase brak, čak mu se i vratila nakon što ju je tukao, ali na kraju je shvatila da sve to nema budućnost", kazao je izvor.

Podsećamo, Maja Marijana bila je žrtva porodičnog nasilja u maju ove godine. Ona je nakon što ju je Šmakić ošamario, dala izjavu u policiji, ali je na kraju odlučila da ga ne tuži. Njih dvoje imaju jedanaestogodišnju ćerku Milicu, a šesnaestogodišnja Anđela iz njenog prethodnog braka živi sa svojim ocem Željkom Stefanovićem, urednikom i voditeljem u Radio Beogradu 1.

Ni Maja ni Mladen nisu bili dostupni za komentar.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>