Region

Svet

Sandra Obradović udaje se za sestrića Bogoljuba Karića!

Manekenka i bivša farmerka Sandra Obradović uskoro staje na ludi kamen, a njen izabranik je bogati biznismeni i sestrić Bogoljuba Karića, Aleksandar Saša Nedeljković, inače bivši dečko pevačice Anabele Atijas.

Sandra Obradović udaje se za sestrića Bogoljuba Karića!



Ono što nije uspelo Anabeli Atijas, a u to vreme Bukvi, koja se zabavljala sa bogatim sestrićem Bogoljuba Karića, poći će za rukom nekadašnjoj misici. U poslednje vreme njih dvoje se ne razdvajaju, a pošto su članovi najbogatije srpske porodice rekli "da", Saša i Sandra počeli su zajedno i javno da se pojavljuju. Takođe, manekenka češće boravi u Sašinom luksuznom hotelu u Orašcu nego u svom stanu u Beogradu, zbog čega njihovi prijatelji i misle da je to samo još jedan od dokaza da će uskoro ozvaničiti vezu.

"Karići teško prihvataju izabranice svojih naslednika ukoliko su one medijski eksponirane. Sandra je od Goce Karić u nekoliko navrata doživela neprijatnosti, čak ju je i javno prozivala na Tviteru", priča Sandrina prijateljica.

"Međutim, prilikom jednog slavlja u Vili Jelena Saša je porodici predstavio izabranicu, koja ih je šarmirala i svi su se složili s njihovom vezom, koja pretenduje da bude krunisana brakom", rekla je ona za Kurir.

Manekenka, koja je ranije bila redovna u noćnim klubovima, sada se ne može videti nigde osim u restoranima, i tada obavezno u Sašinom društvu. Zbog njega je promenila mnoge svoje navike.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>