Region

Svet

Nemanja Stevanović se ženi: Osećam da će moje prvo dete biti žensko!

Pevač Nemanja Stevanović uskoro se povlači sa tržišta "dostupnih" muškaraca, jer, kako je potvrdio, ženi se svojom dugogodišnjom devojkom, manekenkom Jovanom Filipović.

Nemanja Stevanović se ženi: Osećam da će moje prvo dete biti žensko!



Pevač i nekadašnji učesnik rijalitija Farma, Nemanja Stevanović, potvrdio je u emisiji "Exkluziv" da uskoro staje na ludi kamen. "Došao sam kući, i ona je bila u drugom delu stana... onda sam kleknuo, i rekao šta treba... Ona je zaplakala, i naravno - pristala", ispričao je pevač kako je zaprosio svoju devojku manekenku.

Nemanja je takođe kazao da će se venčati na njegov rođendan, 1. marta naredne godine. "Pošto smo se na njen rođendan upoznali, bilo bi dobro da se na moj venčamo", rekao je, i dodao da ne voli "vašarske svadbe", te će njihova proteći u znaku užeg kruga prijatelja i rodbine.

On je kazao da će mu gošća na venčanju svakako biti Zorica Brunclik, i da bi voleo kada bi ona tog značajnog dana otpevala i neku pesmu njima u čast. Takođe, rekao je da ne želi novinare na svom venčanju, jer mu ne treba ta vrsta presije.

"Verenica mi nije trudna... a kada do toga bude došlo, dete će biti žensko, imam taj osećaj", sa osmehom je zaključio Nemanja Stevanović.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>