Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Haris Džinović je novi član žirija! Nije izdržao, pa se i on oprobao na sceni!

Muzički šou "Tvoje lice zvuči poznato" ne prestaje da oduševljava, kako sjajnim imitacijama, tako i ekskluzivnim gostima. Ove subote, u ulozi sudije naći će se i legendarni Haris Džinović.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Haris Džinović je novi član žirija! Nije izdržao, pa se i on oprobao na sceni!Tvoje Lice Zvuči Poznato: Kada bi Šer imala noge Super Sneki, izgledala bi ovako! (Foto)
Haris Džinović novi je gostujući sudija u šouu "Tvoje lice zvuči poznato"! Jedna od najvećih folk zvezda bivše Jugoslavije nije štedeo reči hvale za takmičare koji su još jednom pokazali svoje raskošne talente, a zatim i sam potvrdio da je veliki umetnik. 

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić - Pevaću duet sa Skajom! On će biti ja, a ja ću biti Ceca Ražnatović!
On se baš potrudio da podgreje ionako uzavrelu atmosferu, te kao poznati meraklja Džinović je ponesen nastupom Nenada Kneževica Kneza u ulozi  Zvonka Bogdana, izašao na scenu i  zapevao pesmu Arsena Dedića.

Haris je u potpunosti "skinuo" legendarnog maestra i svojom imitacijom oduševio sve prisutne. Kako se on snašao na sceni, a kako i uvek izvanredni VIP imitatori, videćemo u subotu, u desetoj epizodi spektakularnog šoua.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>