Region

Svet

Daria Stanojević imala saobraćajni udes: Na lekovima sam i ne mogu da govorim!

Pevačica i učesnica prethodne sezone rijalitija farma, Daria Stanojević, juče je u Novom Sadu imala saobraćajni udes, i to drugi po redu u proteklih deset dana.

Daria Stanojević imala saobraćajni udes: Na lekovima sam i ne mogu da govorim!



Premijera: Pogledajte novi spot Darie Stanojević - Ne zovi me, ne traži me! (Video)
Daria Stanojević u poslednje vreme nema sreće u saobraćaju. Juče je u Novom Sadu doživela saobraćajni udes, i to drugi po redu u proteklih deset dana. Osim toga što je u šoku, daria ima i ozbiljne zdravstbene tegobe, a šteta na automobilu je totalna!

"Mi smo išli u Novi Sad gde je Daria imala zakazano gostovanje u jednoj emisiji. Na semaforu smo stale jer je bilo crveno svetlo. Odjednom smo osetile tako jak udarac, koji nas je bacio napred pa smo tako i nas dve udarile ovoga ispred nas. Veštačenjem će se utvrditi kojom je brzinom vozio ovaj što nas je udario, ali prema proceni policije, brzina nije bila manja od 80 km na čas", rekla je za Blic pevačicina PR menadžerka, sandra Denda,  koja je sa Dariom bila u automobilu u momentu nesreće.

"Još uvek sam u stanju velikog šoka. Imam stravičnu glavobolju koja ne prolazi ni nakon što sam primila inekciju i popila lek. Spremam se da idem kod ortopeda sa svojom PR-ovkom, jer su njoj sinoć stavili Šancovu kravatu oko vrata. Otečena joj je jedna noga, kao i rame. Mene takođe sve boli i nisam u stanju da govorim", kazala je Daria Stanojević.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>