Region

Svet

Miroslav Ilić na ivici suza: Publika me je sinoć baš dirnula! (Foto)

Folk legenda Miroslav Ilić sinoć je održao koncert u Sava centru, kojim je ujedno, sa beogradskom publikom, proslavio svoj 63. rođendan.

Miroslav Ilić na ivici suza: Publika me je sinoć baš dirnula! (Foto)Atmosfera na sinoćnom koncertu Miroslava Ilića bila je prava slavljenička, budući da je pevač proslavio svoj 63. rođendan, ali i vrlo intimna i emotivna, te se folk zvezda jedva uzdržao da ne zaplače.

"Bio sam na ivici suza kad mi je publika u Sava centru zapevala "Danas nam je divan dan", a inače nisam plači....a", kaže Miroslav Ilić za "Blic".Sledeći dirljiv trenutak bio je kada je njegov mlađi unuk istrčao na binu i zagrlio svog dedu.

"Strahinja je samo ustao i krenuo ka meni. Momak iz obezbeđenja nije znao ko je dete pa je pokušao da ga zadrži. Međutim Strahinja mu je vešto umakao ponavljajući: Idem, bre, kod mog dede", priča Miroslav.

Legenda narodne muzike ima mnogo fanova, a i on sam je fan Novaka Đokovića i to uvek ističe.

"Obradovao sam se kada sam u publici ugledao Dijanu Đoković, Novakovu mamu i prišao sam da javno poljubim ruku ženi koja je rodila sina kojim se ceo naš narod ponosi", dirljivo priča Ilić uoči večerašnjeg koncerta. Treći, poslednji u nizu je 13. decembra.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Blic/J. Vučetić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>