Svet

Region

Džek Nikolson tužan: Bojim se da ću ostariti sam!

Džek Nikolson počeo je da shvata u svojoj 76. godini da postoji mogućnost da ostari sam i to mu predstavlja problem, pa sada moli svoju bivšu partnerku Anđeliku Hjuston da mu se vrati.

Džek Nikolson tužan: Bojim se da ću ostariti sam!



Džek Nikolson završava glumačku karijeru?
Glumac je postao vrlo depresivan i usamljen i trenutno ne postoji stvar koja bi učinila da bude srećan. Odlučio je i da odustane od glumačke karijere, mada je ovu oduluku kasnije promenio, a njegovi prijatelji kažu i da nema više volje za flertovanjem i sklapanjem novih poznanstava sa ženskim osobama.

Džek Nikolson i Anđelika Hjuston bili su u vezi od 1973. do 1989. godine, a on bi sada želeo da mu se ona vrati, iako su raskinuli zbog njegove prevare. "Razišli su se u svađi, ali su svih ovih godina njih dvoje bili u kontaktu. Nedavno su bili na večeri i tada se Džek potpuno slomio i molio Anđeliku da mu se vrati", ispričali su glumčevi prijatelji.

Džek Nikolson proveo je svoj život kao pravi zavodnik. Iza sebe ima još jedan brak sa Sandrom Najt iz kog ima ćerku Dženifer. Da u životu nije imao problem sa pronalaženjem žena govori i činjenica da pored Dženifer ima još troje dece iz vanbračnih veza, a posle burnog života glumac je odlučio da se skrasi i sada bi želeo da se penzioniše uz svoju bivšu, a očigledno i sadašnju ljubav Anđeliku Hjuston.

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>