Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Kada bi Šer imala noge Super Sneki, izgledala bi ovako! (Foto)

Snežana Babić Sneki oduševila je mnoge svojom spontanošću i duhovitošću u šouu "Tvoje lice zvuči poznato", a još jedna njena sjajna transformacija očekuje nas u sledećoj epizodi, kada će Super Sneki postati svetska zvezda Šer.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Kada bi Šer imala noge Super Sneki, izgledala bi ovako! (Foto)Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić - Pevaću duet sa Skajom! On će biti ja, a ja ću biti Ceca Ražnatović!
Sudeći po prvim fotografijama, vlasnica jednih od najdužih nogu na estradi, Super Sneki, još jednom će pokazati svoje vitko telo, jer će kao planetarno znana Šer navući na sebe provokativan, providan kombinezon.

Možemo zaključiti da je ovo verovatno najizazovnija odevna kombinacija koju je neki od učesnika poneo u šouu "Tvoje lice zvuči poznato". Hrabra Sneki nije imala problem sa tim da odene mrežasti kostim koji više otkriva, no što skriva, te još jednom pokazala svoju figuru na kojoj joj mnoge zavide.Inače, identični kostim Šer je nosila u svom spotu za pesmu "If I Could Turn Back Time" ("Kad bih mogla da vratim vreme"), a da će Sneki svojom izvedbom uspeti da nas vrati u one davne dane kada je Šer harala svetkim top listama, ni ne sumnjamo.

Autor: T.I.
Foto: Facebook/Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>