Region

Svet

Marija Lazić: Estrada je velika šarena laža! Ena Popov: Razgraničavam posao i prijateljstvo! (Foto)

Ena Popov i Marija Lazić voditeljke su emisije "Priča se, piše se" u kojoj im se pridružuju gledaoci koji putem društvenih mreža Tviter i Fejsbuk mogu postavljati pitanja gostima. Ove dve atraktivne dame otkrivaju da je estrada jedna velika šarena laža.

Marija Lazić: Estrada je velika šarena laža! Ena Popov: Razgraničavam posao i prijateljstvo! (Foto)



"Društvene mreže su nažalost izgubile svoju prvobitnu svrhu i namenu i odavno su zloupotrebljene na razne načine. Ne dopada mi se što u dosta slučajeva ne mogu na njima, kao sav normalan svet, da izrazim svoje mišljenje na razne teme jer znam unapred da ću tim postupkom izazvati razne naslove, tekstove po novinama, portalima.



Ustručavanje takve vrste mi ne prija, ali svaki novinar će vam odgovoriti u maniru: „Ti si javna ličnost, to si izabrala i sad snosi posledice te akcije”. Iako se ne slažem s tim, par puta sam to i pokušala da opovrgnem nekim svojim postupcima, uvidela sam da je to borba s vetrenjačama, a ja nisam Don Kihot. Stoga se trudim da vodim računa šta ću i kako ću objavljivati", rekla je Ena Popov.



Njena koleginica Marija tvrdi da je emisija provokativna, ali ne i vulgarna i da u njoj ne postoji cenzura.

"Poenta je da ne podilazimo javnim ličnostima, ali da otvoreno pričamo o svemu s njima. Ne postoje pevači o kojima nešto ne znam, a pojedini su mi se i poveravali. Ne verujem u prijateljstvo, ali verujem u poštovanje između nas i javnih ličnosti", istakla je Marija Lazić i dodala da je "estrada velika šarena laža".



"Iz ličnog iskustva, mogu reći da sam sa dosta ljudi sa estrade u sjajnim odnosima, i da se uvek lepo isćaskamo i pred emisiju, i telefonom kad se dogovaramo, ili kada se negde sretnemo. Pošto živim u Novom Sadu, samim tim mogućnost bliskog ili svakodnevnog druženja sa većinom javnih ličnosti i nije moguća. Imam svoj mali svet i osoba sam koja razgraničava poslovno od prijateljstva, prijateljstvo od drugarstva, a drugarstvo od poznanstva", istakla je Ena.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>