Region

Svet

Lena Kovačević održala koncert u Domu Sindikata: Veče puno stila i prelepih balada (Foto)

Lena Kovačević održala je sinoć, 7. decembra, uspešan koncert u Beogradu u Domu Sindikata, gde su se u publici podjednako našli pribadnici oba pola i svih uzrasta, koji su pritom popunili sva mesta do poslednjih redova.

Lena Kovačević održala koncert u Domu Sindikata: Veče puno stila i prelepih balada (Foto)



San Lene Kovačević najprodavaniji album u novembru (Video)
Sedmočlani bend i Lena Kovačević izveli su numere sa Leninog novog albuma "San", ali i nekoliko hitova koji se nalaze na prošlom albumu "Dobar dan za pevanje". Pevačica je koncert započela pesmom "Nisi me bio vredan ti", da bi se zatim ređale obrade i njene pesme pa je publika uživala u "Majstoru za poljupce", "S Mediterana", "Ti i ja i Sena", i mnogim drugim. U jednom trenutku Lena je pozdravila gosta u publici Bajagu:

"Želim da se zahvalim čoveku koji je napravio "Tišinu" i koji mi je pomogao u pisanju tekstova, a večeras je prisutan ovde, dakle, hvala Bajaga!", rekla je Lena, a onda izvela Bajaginu čuvenu "Tišinu".



Kada je već pola koncerta prošlo i publika je već uveliko zagrejala dlanove, Lena je napravila omaž pevačici Rendi Kraford zbog čega je publika bila oduševljena. Lena je ispričala i kako su ona i pripadnik njenog benda koji svira klavir, inače njen kum, tokom svake pauze u školi izvodili dve pesme Rendi Kraford, a onda su obe zajedno izveli i na koncertu.

Lena Kovačević i njena tajna dobrog izgleda: Jedem pet puta dnevno!
Koncert je završila hitom "Zvižduk u osam", ali je onda na bis svojoj vernoj publici izvela još dve pesme sa novog albuma "Pustinja" i "Osećam", nakon čega su je prisutni uz aplauz ispratili sa bine.

Na ovom koncertu punom emocija našle su se i brojne poznate ličnosti među kojima su bili Bora Todorović, Momčilo Bajagić Bajaga, Branislav i Nina Lečić, Dragan Vujić Vujke, Miško Plavi, Anita Lazić, Vlada Marković i naravno Lenin otac Dušan Kovačević.



Autor: M.P.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>