Region

Svet

Region

Petar Strugar postaje tata na proleće! (Foto)

Glumac i voditelj emisije "Tvoje lice zvuči poznato“ Petar Strugar (25) postaće otac. On i njegova supruga i koleginica Ivana (30) u prvoj polovini 2014. godine dobiće prinovu. Par je svoju vezu ozakonio prošle nedelje skromnim venčanjem u Zemunu.

Petar Strugar postaje tata na proleće! (Foto)I on stao na ludi kamen: Petar Strugar se oženio koleginicom Ivanom Nikolić
"Svadbu je malo ubrzala beba. Ivana i Petar su presrećni što će postati roditelji. Vest o tome da će porodica Strugar dobiti novog člana saopštili su samo najbližim članovima porodice i prijateljima. Ivana nije dobila mnogo na kilaži. Međutim, neće igrati predstave u svom matičnom pozorištu BDP. U njene komade i uloge uskočiće druge koleginice", kaže izvor Kurira.Petar i Ivana su zajedno dve godine i uglavnom su svoju vezu krili od javnosti. Glumica Beogradskog dramskog pozorišta na venčanju uzela je muževljevo prezime. "Ne bih ništa da komentarišem. Nemojte više da me zovete zbog toga", rekla je Ivana za Kurir, dok se njen suprug, koji se proslavio ulogom Blagoja Moše Marjanovića u filmu "Montevideo, bog te video", nije javljao na telefon.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>