Region

Svet

Stanija Dobrojević nakon raskida: Moja i Filipova veza nije bila laž, iskreno smo se voleli! (Foto)

Naša najpopularnija i najatraktivnija starleta Stanija Dobrojević iskreno je otkrila nekoliko detalja o nedavno okončanoj vezi sa manekenom Filipom Panajotovićem, te izjavila da njihova veza nije bila marketinški trik.

Stanija Dobrojević nakon raskida: Moja i Filipova veza nije bila laž, iskreno smo se voleli! (Foto)



Stanija je izjavila da su njene emocije prema Filipu bile više nego iskrene i da su se voleli, međutim, kada su videli da im više ne ide, prekinuli su vezu.

Raskinuli Stanija Dobrojević i Filip Panajotović!? (Video)
"Teško je kada raskineš vezu sa dečkom, a da se pritom čitava nacija meša, tada je pritisak veći i raskid teže pada. Nas dvoje smo mladi, voleli smo se i rastali kada smo videli da nam više ne ide zajedno. Naša veza nije bila marketinški trik i zato skidam kapu pojedinim ženama iz javnog života koje su imale pritisak javnosti kada su se razvodile i odlično su se nosile sa tim. U tim situacijama često žena bude osuđena i kriva", rekla je Stanija za dnevni list "Naše novine".

Na pitanje da li je Filipa koristila samo da bi sebe predstavila kao finu devojku, zgodna Stanija je odgovorila:

Filip Panajotović: Stanija i ja se i dalje volimo, ali nam nije išlo!
"Na tako nešto ne obraćam pažnju! Do Farme sam živela mnogo kvalitetnijim životom, a medijski sam bila loše plasirana. Nakon toga, slika o meni je daleko bolja, ali moj privatni život gubi na kvalitetu. Taj luksuz da o meni pričaju svašta nikom neću dozvoliti, jer mi je važno da sam zadovoljna svojim životom. Od mišljenja drugih sebi ne plaćam račune, niti mi novac ulazi u džep. Odavno sam naučila da takve komentare ne čitam, jer mnogi ružno komentarišu i mnogo veće zvezde", navela je drugoplasirana učesnica prethodne sezone rijalitija Farma.



Stanija je istakla da se upravo zbog Filipa iz Amerike vratila u Beograd.

Filip Panajotović moli Staniju za oproštaj: Boriću se za našu ljubav!
"Imam svoje pravilo da na početku veze testiram partnera. Tada ne pokazujem emocije i jako sam hladna. Međutim, kada sam otišla u Ameriku, on se veoma trudio da mi pokaže koliko mu je stalo. Zbog njega sam se vratila u Beograd, ali u poslednje vreme stvari nisu išle onako kako smo želeli i morala sam da prelomim i ostavim ga. Moje emocije su bile iskrene i one ne mogu da nestanu preko noći, ali razlike među nama su presudile da okončamo ljubav. Nema potrebe ostajati u vezi ako se stalno svađate", objasnila je uspešna "plejboj" zečica i ipak istakla da nije nesrećna u ljubavi.

"Izuzetno sam srećna, ispunjena i voljena. Sa Filipom sam imala najkraću vezu, a moje ljubavi sa mladićima su trajale i po pet godina. Njima je došao kraj, jer kada se postavi pitanje veridbe i kada dobijem prsten, ja bežim", rekla je Stanija.

Na pitanje da li to znači da je odbila Filipovu bračnu ponudu, temperamentno je odgovorila: "Ja sam osoba koja bi na pravog muškarca čekala i do 35. godine. Važno mi je poštovanje i poverenje i to da sa budućim suprugom ostanem do kraja života. Iako sam skandalozna, kada je moja porodica u pitanju, tu sam tradicionalno orjentisana. Nisam dobila prsten od Filipa, a ko će biti pravi, pokazaće vreme".

Autor: B.B.
Izvor: Naše novine
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>