Region

Svet

Survivor se vraća na male ekrane! Uskoro, na TV Nova!

Mnogobrojni ljubitelji rijalitija "Survior" konačno imaju razlog za radovanje, jer se ovaj šou koji prati preživljavanje učesnika u ekstremnim uslovima konačno vraća na TV ekrane.

Survivor se vraća na male ekrane! Uskoro, na TV Nova!



Posle duge pauze, gledaoci će konačno opet moći da uživaju u avanturama, ali i mukama onih koji se usude da u rijalitiju "Survivor" isprobaju svoje veštine preživljavanja na pustom ostrvu. Ovaj planetarno popularni rijaliti šou ponovo će se emitovati, i to početkom 2014. godine, ali na TV "Nova". I ovog puta, na egzotičnom pustom ostrvu naći će se domaće VIP ličnosti.

Kako će poznati gladovati, valjati se u blatu, pokušavati da zapale vatru, i međusobno se nadmetati, ali i ogovarati, gledaoci će moći da prate na TV "Nova". Naime, Produkcija "Vision team" kojom rukovodi Dragan Đurković, do sada je bila poznata po serijalu "Survivor". Kako je on jedan od osnivača TV "Nova", koja bi trebalo da startuje s emitovanjem već sredinom decembra, sva je prilika da će se peta sezona ovog egzotičnog rijalitija prikazivati na toj televiziji.

VIP učesnici ovog serijala trebalo bi da se okupe već početkom godine i da počnu takmičenje na nekom tropskom ostrvu, dok će i ovaj put Andrija Milošević biti u ulozi voditelja.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: 24sata.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>