Region

Svet

Ognjen Amidžić: Što ne rekoste da je ovoliko teško biti tata?! Nisam oka sklopio!

Popularni voditelj Ognjen Amidžić postao je tata po prvi put, a već se žali! On, izgleda, nije znao koliko grlate bebe umeju da budu.

 Ognjen Amidžić: Što ne rekoste da je ovoliko teško biti tata?! Nisam oka sklopio!Ognjen Amidžić proslavio rođenje sina: Matija liči na mene - još nema veliki nos, ali ima moje grimase! (Foto)
Ognjen Amidžić postao je tata pre par dana, kada je njegova supruga Danijela na svet donela malog Matiju. Popularni voditelj i od skoro ponosni tata je rođenje svog sina prvenca proslaviokako dolikuje, uz cepanje košulje, muziku i piće. Međutim, onda su nastale "muke"...

Mali Matija došao je kući, te svom tati nikako nije dao da spava! Duhoviti voditelj požalio se na društvenim mrežama kako oka nije sklopio! "Što ne rekoste da je ovoliko teško. Oka nisam sklopio. Nit manjeg bića nit glasnijeg. Čestitke svim roditeljima", napisao je Ognjen na svom Twitter profilu.

Da podsetimo, manekenka Danijela Dimitrovska Amidžić i voditelj Ognjen Amidžić postali su roditelji 29. novembra. Njih dvoje u braku su od 2012. godine, a Matija, kojem je ponosna mama dala ime, jeste njihovo prvo dete.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>