Svet

Region

Već okitila jelku: Alesandra Ambrosio u vrućim pantalonicama dosegla zvezdu! (Foto)

Božićni praznici su za Alesandru Ambrosiu poranili, te je već okitila jelku. A fotografijom kako u minijaturnom šortsu pokušava da dosegne vrh jelke, učinila je da već najava ovog praznika unese više vreline no što smo navikli.

Već okitila jelku: Alesandra Ambrosio u vrućim pantalonicama dosegla zvezdu! (Foto)



Čim je završila praznovanje za Dan zahvalnosti, "Viktorijin anđeo" Alesandra Ambrosio posvetila se pripremama za božićne praznike. Tridesetdvogodišnja manekenka pazarila je ogromno božićno drvo, te je rešila da ga učini spremnim za dolazak Deda Mraza.

Tajna vrelih trbušnjaka Alesandre Ambrosio (Foto)
Zgodna manekenka popela se na merdevine kako bi dosegla vrh jelke i okačila zlatnu zvezdu, a u tome ne bi bilo ničeg interesantnog da Alesandra to nije učinila u minijaturnom šortsu. Manekenka, koja je zaštitno lice najprestižnijeg brenda donjeg veša na svetu, Victoria's Secret, pokazala je i zbog čega uživa status jedne od najpoželjnijih žena. U izazovnoj pozi na merdevinama, ispozirala je tako da glavni fokus bude na njenoj zategnutoj zadnjici i dugim preplanulim nogama. Promišljeno?! Verovatno!



Kakogod, fotografija koju je Alesandra Ambrosio objavila na svom Instagram profilu, unela je vrelinu u zimske dane, te učinila da se božićni praznici iščekuju sa još većom radošću.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>