Region

Svet

Farma 5: Boris Stamenković - Jelena Golubović je sebična jer nije sa svima podelila picu!

Večeras su farmeri dobili zadatak da izaberu najsebičnijeg među njima, a nakon što je ovonedeljni gazda na Farmi Ekrem Jevrić pročitao pismo od Zadruge počelo je pakleno glasanje u sklopu paklene nedelje.

Farma 5: Boris Stamenković - Jelena Golubović je sebična jer nije sa svima podelila picu!Kao i svaki zadatak koji je do sada smislila Zadruga, tako je i ovaj izazvao brojne uvrede i prepirke među učesnicima Farme, a mišljenja su ovog puta bila vrlo podeljena. U poslednje vreme Jelena Golubović "pobeđivala" je u svim igrama u kojima treba da se izabere najgori farmer, a ovog puta manje-više svi su imali pojedinačnog favorita.

Ipak, Boris Stamenković odlučio se za Jelenu Golubović i vratio na scenu od pre mesec dana kada je kao nagradu rediteljka dobila picu. Jelena nije htela da je podeli sa svim farmerima, već je odabrala samo one koji se najviše druže sa njom i koji je nisu napadali, a onda njima dala po jedno parče. Boris je ovaj događaj naveo kao razlog što bira Jelenu Golubović, a svoj odgovor dao je kao iz topa.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>