Svet

Region

John Travolta vara ženu sa muškarcima!?

Autor kontroverzne biografije 'You'll never spa in this town again' u kojoj se navodno spominju intimne tajne čuvenog glumca Johna Travolte i kultura "tajnih homoseksualnih druženja u lekovitim banjama" Robert Randolph tvrdi da slavni glumac John Travolta vara svoju ženu Kelly Preston  sa muškarcima, mada se i ranije nagađalo da je Travolta prikriveni homoseksualac.

John Travolta vara ženu sa muškarcima!?



Prema Robertu Randolphu, John Travolta vara svoju suprugu već godinama, a njegovim tvrdnjama dodaje i na težini činjenica da je navodno prošao detektor laži kad je prvi put dao takvu izjavu za časopis The National Enquirer. Gospodin Randolph tvrdi da je imao intiman susret sa Johnom Travoltom pre samo nekoliko meseci, a do tada ga je uglavnom odbijao iz pristojnosti prema supruzi.

"Sreo sam Johna 1998.posle venčanja sa Kelly. Verujem da je njihov brak totalna prevara jer se Johnu sviđaju muškarci, sa kojima već godinama spava njoj iza leđa", izjavio je Robert Randolph za časopis The National Enquirer. Prema rečima gospodina Randolpha, tajni homoseksualni život je jedna od holivudskih javnih tajni.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>