Region

Svet

Jovana Joksimović i Srđan Predojević prelaze na TV Prva?!

Jovana Joksimović i Srđan Predojević koji nam "Dobro jutro" svakog radnog dana žele sa "ružičastog" kanala, od sledeće godine svoju matičnu TV kuću zameniće "Prvom".

Jovana Joksimović i Srđan Predojević prelaze na TV Prva?!



Trend transfera televizijskih voditelja se po svemu sudeći nastavlja, pa posle navoda o prelascima Nataše Miljković, Žike Šarenice i Tatjane Vojtehovski, na red je došao voditeljki par Srđan Predojević i Jovana Joksimović.

Jovana Joksimović pokazala trudnički stomačić!
Naime, kako "Alo" saznaje, Jovana i Srđan će svoju kuću, TV "Pink", zameniti TV "Prvom". Voditeljski par koji je zadužen za Jutarnji program na "ružičastoj" televiziji, odlučio ja da svoj posao od 1. januara 2014. godine nastavi na konkurentskoj televiziji.

"Kada su u martu 2010. godine prešli sa RTS-a na "Pink", Srđan i Jovana bili su ubeđeni da će u ovoj medijskoj kući ostati bar jednu deceniju, međutim, stvari su se drastično promenile", kazao je izvor.

"Iako su Željko Mitrović i njegova supruga bili i te kako naklonjeni voditeljskom paru, njih dvoje jednostavno nisu bili zadovoljni tretmanom koji su imali u poslednje vreme, pa su odlučili da karijere nastave na "Prvoj", gde su ih dočekali raširenih ruku. Kako su nerazdvojan tandem, Jaksimovićeva i Predojević posle postignutog dogovora sa čelnicima ove televizije prvo dobro jutro gledaocima poželeće 1. januara 2014. godine. Informacija da je Jovana trudna i da će uskoro morati na trudničko bolovanje nije "kočila" pregovore, tako da su sve kockice sklopljene za budući posao", otkrio je izvor.

Inače, njih dvoje već su najavili svoj odlazak iz "ružičastog jata" krajem decembra uz obrazloženje da su dobili ponudu koja se retko odbija. Do komentara aktera priče nismo došli do zaključenja ovog broja, ali iz ranijih iskustava, sigurni smo da o ovom transferu ne bi pričali. Bar još neko vreme.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>