Svet

Region

Dona iz serije Vesele sedamdesete nova devojka Toma Kruza?! (Foto)

Ukoliko pitate tabloide, bez sumnje će vam kazati: Tom Kruz našao je novu devojku, i to opet koleginicu - glumicu Lauru Prepon.

Dona iz serije Vesele sedamdesete nova devojka Toma Kruza?! (Foto)



Pedestjednogodišnji Tom Kruz je, prema pisanju stranih tabloida, na sedmom nebu! A razlog je 33-godišnja glumica Laura Prepon, nama poznatija kao Dona iz humorističke serije "Vesele sedamdesete". Navodno, Tom i Laura sprijateljili su se preko Sajentološke crkve, čiji su oboje verni sledbenici, a nije isključeno ni da je "crkva" posredovala u njihovom romantičnom izlasku.

Kako je izvor otkrio stranim medijima, slavni glumac izveo je Lauru na večeru u luksuzni restoran, lično došao po nju automobilom, i kao pravi kavaljer iznenadio je flašom preskupog vina.



Takođe, mediji tvrde da je njihova večera prošla toliko dobro, da su odmah zakazali i naredni sastanak, u istom restoranu, a potom je Tom vodio Lauru kao svoju pratilju na zabavu kod kolege i takođe sajentologa Džona Travolte.

Naravno, ove navode je Kruzov predstavnik za štampu odbacio i nazvao ih lažnim. Inače, nešto više od 15 meseci je prošlo otkad je okončana 5-ogodišnja bračna zajednica Toma Kruza i Kejti Holms. Od tada, Tom je navodno fokusiran isključivo na posao, mada su se u medijima više puta pojavljivali navodi kako Sajentološka crkva bira novu ženu za slavnog glumca. Ko zna, možda je izbor pao upravo na Lauru Prepon.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>