Region

Svet

Pogledajte kako Nikola Kojo peva Nini Badrić na uvce! (Video)

Hrvatska pevačica Nina Badrić veliki je fan glumca Nikole Koja. Stoga, nije izdržala, a da se na Instagramu ne pohvali time kako joj slavni glumac peva na uvce!

 Pogledajte kako Nikola Kojo peva Nini Badrić na uvce! (Video)Nina Badrić boravila je u Beogradu, te učestvovala u snimanju novog šou programa pod nazivom "Šou svih vremena", čije će emitovanje početi 8. decembra na RTS-u. Gost je bio i Ninih idol (kako je napisala), slavni glumac Nikola Kojo. Badrićeva je očigledno uživala u društvu starog beogradskog šarmera, te je zajedničku fotku objavila na svom Instagram profilu. "Kralj, Supermen, idol mog detinjstva", napisala je ona uz sliku.

Potom, pevačica se pohvalila i video snimkom na kojem joj Kojo na uvce peva jednu od najromantičnijih pesama svih vremena - "Odlazim, a volim te" Olivera Mandića.Da su Nikola i Nina zaista uživali u međusobnom društvu, jasno je kao dan. Malo manje je jasno to što ga Nina naziva "idolom njenog detinjstva", kad je razlika između slavnog glumca i popularne pevačice tek 5 godina?!

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>