Region

Svet

Miss Svetlana: Za topljenje masnih naslaga najbolji je kvalitetan seks!

Miss Svetlana nema samo titulu bivše farmerke, već i bivše Miss Balkana, a mnogi će se složiti da, iako je prošlo dosta godina otkad se okitila lentom, njena atraktivnost ne jenjava. Za njen izgled, kaže, zaslužan je i redovan seks!

Miss Svetlana: Za topljenje masnih naslaga najbolji je kvalitetan seks!



Svetlana Koprivica kaže da nije imala previše partnera u svom životu, ali da sa partnerom uvek voli da proba šta god joj padne na pamet. "Priznajem da najbolje izgledam kada sam zadovoljna svojim intimnim životom. Tu vam ne trebaju teretane, vežbe... masne naslage se tope od kavalitetnog seksa. Kalorije se na taj način same od sebe troše", rekla je Miss Svetlana za "Alo".

O činjenici da je na Farmi provela 77 dana tokom kojih je apstinirala, Svetlana kaže da se živ čovek na sve navikne, pa tako je i ona na Farmi. Takođe, kazala je da je seks imala isključivo sa osobama sa kojima je bila u vezi, te da je u svim njenim vezama postojala jaka hemija.

"Prvo seksualno iskustvo imala sam sa dečkom sa kojim sam bila u višegodišnjoj vezi. Nekako je to došlo sa godinama i kada sam bila spremna, kada sam osetila potrebu da našu vezu zaokružimo i seksom. Ništa tu nije bilo loše, naprotiv, moj tadašnji dečko bio je izuzetno pažljiv i dobar, tako da me za njega vežu samo najlepše uspomene. Kao mlađa bila sam avanturistički tip i ne kajem se ni za šta u životu", ispričala je Svetlana.

Takođe, bivša farmerka je kazala da se u vezama uvek trudi da bude zavodljiva, mazna i neodoljiva. "Najluđe vođenje ljubavi bilo je davno na moru na jahti. Bili smo sami, okruženi samo nebom i vodom, to su trenuci koji se retko zaboravljaju. Kada sam sa muškarcem kojeg volim, spremna sam na najluđe stvari, tada uopšte ne razmišljam ni o čemu, jednostavno se prepustim uživanju i to je to. Nosila sam seksi veš, koristila seks pomagala, ali kada se sve sumira, meni je najbolje, što bi rekla Romana, kada sam ja gore", zaključila je Miss Svetlama.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>