Region

Svet

Ponovo partneri: Marija Kilibarda i Ivan Ivanović otvaraju novi lokal

Kada su prošli put udružili snage i zajedno otvorili klub koji je za kratko vreme postao aktuelan, voditeljski dvojac Marija Kilibarda i Ivan Ivanović su doživeli peh. "Central park" je u požaru izgoreo, ali oni ne odustaju i sada otvaraju bar.

Ponovo partneri: Marija Kilibarda i Ivan Ivanović otvaraju novi lokalMarija i Ivan ponovo će se naći u partnerskoj ulozi, ovoga puta će svim Beograđanima pružiti novo mesto za izlazak, ali ne klub već bar, u blizini Kalemegdana.

"Tačno je, Ivan i ja smo ponovo zajedno u ugostiteljskom poslu, ali nismo sami, vać smo se s nekoliko drugara iz "Central parka" udružili. U pitanju je bar. Otvaranje će biti u decembru, ali još ne znamo tačan datum, a bogami, ni ime", potvrdila nam je Marija Kilibarda svoje planove sa Ivanom Ivanovićem.

Ivan i Marija često ističu kako su i privatno najbolji prijatelji, te da se i poslovno dopunjuju, pa su i inicijalno započeli posao s prethodnim lokalom. Od kada im se desio peh sa "Central parkom", koji je u požaru izgoreo prošlog decembra, detaljno su razrađivali planove.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>