Region

Svet

Mis Svetlana proslavila izlazak sa Farme uz vino, rakiju, svirku i prijatelje! (Foto)

Bivša učesnica Farme Mis Svetlana, obeležila je kraj svog učešća u ovom rijaliti šou kako dolikuje - uz prijatelje, vino, muziku i dobar provod.

Mis Svetlana proslavila izlazak sa Farme uz vino, rakiju, svirku i prijatelje! (Foto)



Svetlana je u sredu uveče u popularnoj prestoničkoj kafani "Stara Pesma" u društvu prijatelja uz vino, rakiju i odličnu svirku, dočekala jutro, ali bukvalno. Koprivica je prisustvovala rođendanskoj žurki svog prjatelja, a među gostima su se našli i Mira Škorić, Ćemo i Sloba Bajic koji su atmosferu  u kafani doveli do usijanja.

Svetlana je bila najveselija gošća, pa je u jednom momentu sa bokalčetom vina završila na stolici. Nazdravljala je, pevala i igrala, pa se ni u jednom momentu nije mogao steći utisak da joj je žao zbog ispadanja sa Farme, naprotiv.

U dobroj zabavi  uživali su i urednica "Ekskluziva" Bojana Kesić, i voditelj RTV Pinka Vladimir Stanojević,c a prisutne su bile i brojne druge poznate ličnosti. Društvo je uz svirku Mirne Košanin i Miami benda uživalo do ranih jutarnjih časova, a Svetlana je među poslednjima, vidno raspoložena napustila kafanu.



Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>