Region

Svet

Premijerno! Davor Jovanović završio trilogiju pesama, poslušajte Što te volim to me ne pitaj! (Video)

Mladi pop pevač, pobednik prve sezone "Prvog glasa Srbije" Davor Jovanović, objavio je i poslednji video spot najavljene filmske trilogije za pesmu "Što te volim to me ne pitaj", koju je započeo autorskom pesmom "Ja leđa ljubavi nisam okrenuo".

Premijerno! Davor Jovanović završio trilogiju pesama, poslušajte Što te volim to me ne pitaj! (Video)Davor Jovanović snimio novu pesmu: Možda zaista ima X faktor! (Foto+Video)
Produkcija ovog spota poverena je "LCF Media - Beograd", dok se u samoj ekranizaciji pesme "Što te volim to me ne pitaj" kao gošća pojavljuje Anđela Đurašković.

"Ovo je u stvari jedna balada, upakovana u moderniji aranžman. Jako je bilo teško to realizovati, ali smo ipak uspeli da sačuvamo tu divnu nit jake emocije koju pesma nosi, a dokaz da je ona zaista dobra je to da je ova pesma istrajala 10 godina otkako je nastala i dobro zvuči u svakom aranžmanu. Svakako, trebalo je naći pravog izvođača koji može da iznese ovu tešku pesmu, a Davor to svakako jeste", rekao je Nikola Jašović, autor pesme.

Spot ima romantičnu priču, atraktivne i energične kadrove, a kakav je kraj, pogledajte sami.Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>