Svet

Region

Obnažena Eva Longorija prekrivena samo kristalima: Strah me je da budem toliko gola! (Foto)

Eva Longorija još jednom je pokazala svoj čuveni seksepil, pozirajući za naslovnicu španskog izdanja magazina "Elle", i to potpuno gola! Ukoliko izuzmemo Svarovski kristale kojima je bilo posuto telo zanosne glumice.

Obnažena Eva Longorija prekrivena samo kristalima: Strah me je da budem toliko gola! (Foto)



Holivudska glumica Eva Longorija pozirala je za naslovnu stranu decembarskog izdanja magazina "Elle". Ironično, iako je u pitanju modni magazin, 38-ogodišnja glumica na sebi nije imala odeću! Ipak, zvezda "Očajnih domaćica" nije bila potpuno izložena očima radoznalaca, već je njeno telo bilo "maskirano" hiljadama Svarovski kristala.

Iako vlasnica jedne od najzanosnije figure na svetskoj sceni, Eva je priznala da je bila veoma nervozna zbog činjenice da treba da skine sve sa sebe pred kamerama, te kazala da se "plaši da bude toliko gola". Takođe, dodala je da nemogućnost da se bilo šta sakrije jeste uvećala njenu nesigurnost.


Foto: Twitter

Inače, zanosna Eva trenutno je u srećnoj ljubavnoj vezi sa 45-ogodišnjim Hose Antoniom Bastonom, direktorom najveće medijske kuće u Južnoj Americi, "Televise", iz koje su potekle sve one latino sapunice tako popularne kod srpskih domaćica.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images, Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>