Region

Svet

Milan Stanković izbačen iz "Granda", Milena i Nemanja ostaju

Ako je verovati medijima, Milan Stanković je i zvanično izbačen iz "Granda", dok sudbina Milene i Nemanje još uvek nije rešena, ali prema navodima njih dvoje ostaju u najvećoj produkcijskoj kući.

Milan Stanković izbačen iz



Direktor Saša Popović odluku je doneo na osnovu razgovora sa svojim zaposlenima, kojima je rekao da preko leta razmisle o svom ponašanju i greškama koje su pravili.

"Dok su Stevanović i Ćeranićeva ćutali celo leto i čekali da se '"Grand'" izjasni, Milan nije pridavao značaja Popoviću, koji je u njega uložio milione. Svojim bliskim prijateljima pričao je da je povređen i da su njegova prava narušena".

"Doduše, nije se oglašavao, već su to u njegovo ime radili menadžeri i familija, ali to nije umanjilo značaj onoga što su rekli protiv "Granda',“ kaže izvor,  dodavši da su čelnici ove kuće imali i previše strpljenja za Stankovića.

"Oprostili su mu nekoliko grešaka koje je napravio nakon što se vratio sa „Evrosonga“. Najveća je što nije hteo da daje intervjue za medije, koji su ga podržavali sve vreme. Ipak, Saša je želeo da posle nekoliko meseci ipak u razgovoru sa njima vidi dokle su stigli u razmišljanjima i da li su shvatili svoje greške. Za razliku od Milene i Nemanje, koji su pokajnički došli na razgovor i priznali da nisu bili u pravu, te da su napravili brojne greške, Milan se čvrsto držao stava da je postupao ispravno i da nikome ne duguje izvinjenje,“ zaključuje izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus


>