Region

Svet

Rollingstone stigao u Srbiju: Psihomodo pop na promociji magazina u Beogradu (Foto)

Regionalno izdanje najpoznatijeg muzičkog časopisa na svetu "Rollingstone" predstaviće se 25. novembra srpskoj publici, a promociju će uveličati specijalni gosti, legendarni bend "Psihomodo pop".

Rollingstone stigao u Srbiju: Psihomodo pop na promociji magazina u Beogradu (Foto)



Na promociji, koja će biti održana u ponedeljak 25. novembra u beogradskom klubu "Kasina" na Terazijama, kao specijalni gosti magazina koji se, između ostalog, bavi i zbivanjima na srpskoj muzičkoj sceni, nastupiće legendarni zagrebački bend "Psihomodo pop".

Davor Gobac i ekipa nedavno su proslavili 30 godina postojanja i tim povodom našli su se i na naslovnoj strani drugog broja regionalnog "Rollingstone"-a. Nekad kultni alternativni bend, poznat po hitovima kao što su "Ja volim samo sebe", "Frida", "Nebo" i drugim, danas su MTV zvezde, a za "Rollingstone" su dali svoj prvi intervju posle 15 godina medijske pauze u kojem priznaju da nikada nije bilo teže živeti od muzike nego danas.



"Psihomodo" je za beogradsku publiku pripremio poseban koncertni program, miks svojih hitova iz različitih perioda karijere. Kao predgrupa legendarnim rokerima nastupiće srpski bend "Za dž" koji je nedavno objavio svoj prvi singl.

Autor: B.B.
Foto: RollingStone

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>