Region

Svet

Adrijana Lima zaštitno lice modne linije svoje zaove Tamare Jarić (Foto)

Brazilska manekenka i srpska snajka Adrijana Lima rešila je da svojoj zaovi Tamari Jarić pomogne u njenim prvim koracima kao modne dizajnerke, te pristala da bude zaštitno lice njene modne linije.

Adrijana Lima zaštitno lice modne linije svoje zaove Tamare Jarić (Foto)



Srpski košarkaš Marko Jarić ne može da pobegne od mode. Supruga Adrijana jedna je od najlepših i najuspešnijih manekenki na svetu, a sad i njegova rođena sestra ulazi u svet mode, ali kao kreator. Naime, Tamara Jarić nedavno je imala i svoj debi na beogradskoj Nedelji mode, te je tom prilikom Marko i došao u Srbiju kako bi je podržao.


Foto: Facebook

Sada, Tamara i Adrijana rešile su da se povežu i poslovno, a ne samo privatno, te će "Viktorijin anđeo" postati zaštitno lice modne linije sestre svoga muža, Tamare Jarić.

"Adrijana je pristala da bude zaštitno lice Tamarine kolekcije i obe su vrlo uzbuđene zbog toga. Adrijani je žao što zbog posla nije mogla da doputuje sa u Beograd, a Marko je zadovoljan što su reakcije publike pozitivne, posebno što je Tamara skromna i vrlo posvećena dizajnerskom poslu", kaže Tamarina bliska prijateljica.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Gulliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>