Region

Svet

Davor Jovanović snimio novu pesmu: Možda zaista ima X faktor! (Foto+Video)

Mladi pop pevač, pobednik prve sezone "Prvog glasa Srbije" Davor Jovanović, snimio je i poslednji video spot najavljene filmske trilogije koju je započeo autorskom pesmom "Ja leđa ljubavi nisam okrenuo".

Davor Jovanović snimio novu pesmu: Možda zaista ima X faktor! (Foto+Video)Premijerno: Davor Jovanović predstavio novi spot i najavio trilogiju pesama! (Video)
"Prve dve pesme su prošle zapaženo i zadovoljan sam kako ih je publika prihvatila, a za pesmu "Što te volim to me ne pitaj" mi je svaka devojka rekla da je odlična! Ne znam, možda ova pesma zaista ima X faktor", rekao nam je nasmejano Davor Jovanović.

Visokobudžetni spot za novu pesmu snimio je sa glumicom Anjom Mit, učesnicom "X Factora Adria" koja se pojavljuje i u prvom spotu, a tu je i dvoje specijalnih statista od kojih je jedna divna balerina, a druga će zaintrigirati maštu svih pripadnika jače polovine već u prvim kadrovima.Dok čekamo premijeru novog spota, koja će biti u subotu u Jutarnjem programu televizije Pink, a potom ćemo ga premijerno objaviti i na našem portalu, uživajte u prvoj pesmi "Ja leđa ljubavi nisam okrenuo", i fotografijama energičnih kadrova.Autor: B.B.
Foto: Goran Marinković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>