Region

Svet

Farma 5: Katarina Grujić priznala da voli i žene! Želi Saru i Jelenu Jovanović! Edin traži mesto za seks!

Sinoć je tokom igre istine bilo vrlo napeto i vruće, s obzirom da se među pitanjima i temama našao seks Katarine Grujić sa ženama, kao i seks Edina Škorića i Jelene Jovanović koji je nemoguć zbog mnoštva kamera.

Farma 5: Katarina Grujić priznala da voli i žene! Želi Saru  i Jelenu Jovanović! Edin traži mesto za seks!



Naime, Jelena Jovanović pitala je Katarinu Grujić da li ima sklonosti ka istom polu, na šta je Kaća potvrdno odgovorila i šokirala sve prisutne farmere: "Pre svega sam sklona muškarcima, ali volim i žene. Posebno one lepe. Od devojaka sa Farme želim Saru Trajanović i tebe", odgovorila je Kaća Jeleni Jovanović.

Strasti se nisu stišale posle ovog odgovora, pa je Grujićeva pitala Slobodana Đurkovića koja mu je farmerka najperverznija, na šta je on rekao da je to upravo ona, Katarina, dok mu je najzgodnija Marijana Leontijević. Bio je red na njega da postavi pitanje, pa se nastavilo sa temom seksa. Pitao je Edina Škorića kako se oseća što je na Farmi sa svojom devojkom, a ne mogu da imaju seks.

"Često tražim mrtav ugao", priznao je Škorić kome je sve teže da se kontroliše u društvu svoje zgodne plavuše, Jelene Jovanović.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>