Region

Svet

Farma 5: Ivan Marinković i Suzana Perović nove sluge! Ivan optužio Romanu za osvetu!

Romana Panić večeras je izabrala sluge, a njen odabir bio je vrlo kratak i jasan. Ivan Marinković i Suzana Perović provešće sledeću nedelju u štali.

Farma 5: Ivan Marinković i Suzana Perović nove sluge! Ivan optužio Romanu za osvetu!



Romana je zamolila tri para da ustanu, a to su bili. Mića i Sara, Edin i Jelena i treći par Ivan i Suzana. Odmah je zamolila Saru i Miću da sednu, a onda i Edina i Jelenu.

Romana je ostavila Ivana Marinkovića i Suzanu Perović da stoje i prokomentarisala kako se teško odlučila između Suzane i Jelene. Rekla je da je tako odlučila bez ikakve uvrede, na šta je Suzana odmah rekla, pomalo drsko: "Da li ti delujem uvređeno?!".

Romana je dodala da želi da vidi kako se Ivan kotira kod farmera i kod publike, možda iskreno, a možda kao provokaciju na Ivanovu izjavu da je zato stavio nju i Marka za sluge.

"Ovo mi liči na revanšizam... Ne da mi liči nego je očigledno", rekao je Ivan i odmah se pobunio. Rekao je da zna da je Romana osvetoljubiva i da je očekivao ovakav odabir, a Suzana se složila sa njim. Iako je Ivan naglašavao da se ne ljuti, bio je siguran da je u pitanju Romanina osveta.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>