Region

Svet

Jelena Ristić pokazala verenički prsten koji je dobila od Novaka Đokovića! (Foto)

Jelena Ristić, verenica Novaka Đokovića, konačno je javnosti pokazala dijamantski prsten kojim ju je verio naš najbolji teniser na svetu.

Jelena Ristić pokazala verenički prsten koji je dobila od Novaka Đokovića! (Foto)



Jelena bodrila Novaka Đokovića na Dejvis kupu bez vereničkog prstena!
Buduća supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Jelena Ristić, konačno je pokazala dijamantski verenički prsten koji je Nole za svoju dugogodišnju devojku pazario u Monte Karlu. Ona je sa tribina Kombank Arene bodrila naše momke na Dejvis kupu, a više od njenog navijanja javnost je interesovao taj čuveni prsten.

Inače, na prvom meču njenog budućeg supruga, u petak, Jelena nije imala prsten na ruci, što je mnoge šokiralo. Kasnije, objašnjeno je da je Jelena, jureći da ne zakasni na teniski meč, u žurbi zaboravila prsten u sobi. Ipak, ovog puta se potrudila da prsten ne zaboravi, te su dijamanti na njenoj ruci blistali i neminovno poglede svih prisutnih skretali na sebe.


Foto: Alo/Aleksandar Dimitrijević

Inače, Jelena, koja se nalazi na čelu fondacije "Novak Đoković", nije se dugo zadržavala u Srbiji. Osim što se videla sa roditeljima i sestrom, ona je u Beogradu intenzivno radila na pripremi novih humanitarnih akcija koje ona i Nole planiraju da uskoro sprovedu u delo.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Guliver/Getty Images, Alo/Aleksandar Dimitrijević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>