Region

Svet

Region

Miloš Biković: Ekrem Jevrić je pametniji i bolji od mene!

Mladi glumac Miloš Biković, zvezda filmskog hita "Monetevideo, Bog te video", na svom Tviter nalogu je duhovito zaključio da je Ekrem Jevrić i pametniji i bolji čovek od njega.

Miloš Biković: Ekrem Jevrić je pametniji i bolji od mene!



Miloš Biković je, pretpostavljamo, revoltiran emisijama i rijalitijima koji se prikazuju na televiziji, te je i "maskotu" takvih emisija, jutjub zvezdu Ekrema Jevrića, pomenuo u (verujemo) sarkastičnom kontekstu.

Naime, jedna obožavateljka je mladog glumca pohvalila sledećim rečima: "Odličan glumac, pametan mlad čovek... Ima li bolje?" Na isti tvit, Biković joj je odgovorio, verovatno ironično: "Ima. Ekrem"

Inače, mladi Biković je u već više navrata na Tviteru dizao svoj glas protiv psovanja ili, pak, protiv drugih nepriličnih fenomena modernoga doba. Tako je jednom osudio psovanje u umetnosti, pa kazao da ni o kakvoj kulturi nije reč ako se psuje na filmu, u knjizi ili pozorištu, te svoju podršku dao Rusiji koja je zabranila psovanje u javnom govoru. Drugom prilikom je svoj glas dao protiv plastičnih operacija: "Dokle preparirane babe po televiziji? Neće vas plastika spasiti od smrti. Samo izgledate strašnije. Probajte da starite s dostojanstvom", napisao je Biković.

Miloša Bikovića uskoro ćemo moći da gledamo u TV seriji rađenoj po romanu Mir Jam "Samac u braku", u kojoj glumi sa svojom devojkom Brankicom Sebastijanović.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>