Svet

Region

Isplivale slike gole Rijane?!

Pevačica Rijana voli da šokira javnost, a ovog puta je to uradila nenamerno! Navodno su fotografije razgolićene pevačice procurele u javnost, ali uprkos izrazitoj sličnosti, postoji sumnja da naga devojka sa slike jeste RiRi, jer joj fale pevačicine tetovaže.

Isplivale slike gole Rijane?!



Javnost je jedva dočekala vest da je Rijana kao od majke rođena ovekovečena na fotografijama, i to u provokativnim pozama u izvesnom društvu. Naime, fotografija na kojoj tamnoputa devojka, inače izrazito nalik slavnoj pevačici, potpuno gola sedi na momku i neobavezno ćaska sa ostatkom ekipe na jahti, brzinom svetlosti je obišla svet i uzburkala javnost. Takođe, devojka u jednoj ruci drži flašu alkohola, te je ovakvo "opušteno" ponašanje mnoge uverilo da u pitanju zaista jeste Rijana, inače poznata po kontroverznom ponašanju.

Međutim, početno slavlje prekinuli su oni koji su primetili da devojka sa slike na telu nema prepoznatljive Rijanine tetovaže! Pre svega, tetovažu krila ispod grudi, niti rečenice ispisane mastilom po telu slavne zvezde. Stoga, postavlja se pitanje da li je fotka usnimljena tokom "ranih radova" Rijane, dok se još nije išarala mastilom, ili je pak u pitanju fotomontaža i ništa više.

Inače, uveliko se priča da mladić sa fotografije na kojem navodna Rijana sedi jeste reper Kristofer  Rajs. Navodno je on sliku i objavio na Tviteru, potom i obrisao, ali ipak ne dovoljno brzo, te je fotka procurela dalje po mreži.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus


>