Region

Svet

Region

Holivudska elita: Nikola Đuričko na dodeli Oskara sa Anđelinom Džoli! (Foto+Video)

Nikola Đuričko prisustvovao je svečanosti na kojoj je Anđelini Džoli dodeljen Oskar za humanitarni rad, a svojim opisom holivudske glumice nasmejao je sve prisutne u sali.

Holivudska elita: Nikola Đuričko na dodeli Oskara sa Anđelinom Džoli! (Foto+Video)



Bred Pit i Medoks u istim odelima na crvenom tepihu (Foto)
Srpski glumac Nikola Đuričko našao se u društvu "holivudskog krema", a isti je i zabavio svojom neposrednošću i duhovitošću. Naime, u Los Anđelesu održana je svečanost na kojoj se tradicionalno svake godine dodeljuju  i "specijalni" Oskari, te je Američka filmska akademija ove godine Oskara za humanitarni i volonterski rad sa izbeglicama dodelila Anđelini Džoli.

Tom prilikom, na scenu su bili pozvani glumci iz njenog filmskog ostvarenja "U zemlji krvi i meda", kako bi rekli par pohvalnih reči o dobitnici Oskara Anđelini Džoli.


ScreenShot YouTube

"Pozvali su me i rekli - sviđaš joj se", počeo je da priča Nikola, "Pitao sam, kome se sviđam, a oni su mi odgovorili - Anđelini Džoli! Rekao sam im "nemojte me lagati". Biti glumac iz Beograda znači da baš i nećete dobijati takve ponude. Bilo je to kao zgoditak na lutriji", kazao je Đuričko i nasmejao sve prisutne u sali. Dok je Nikola pričao, kamera je usnimila i slavni par Anđelinu i Breda, te uhvatila Anđu kako se razneženo smeši dok sluša govor srpskog glumca.

Kako je to izgledalo, pogledajte i vi:



Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>