Region

Svet

Ivan Ivanović - Sara Jovanović je širila noge iznad naših glava! Sarini navijači - Ivane, crkni! (Foto)

Tenzije koje su se desile u sinoćnoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato" na relaciji žiri - Sara Jovanović, eskalirale su na društvenim mrežama, te su navijači mlade pevačice osuli najstrašniju paljbu po voditelju Ivanu Ivanoviću.

Ivan Ivanović - Sara Jovanović je širila noge iznad naših glava! Sarini navijači - Ivane, crkni! (Foto)



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Aleksa Jelić kao Bijonse pobednik šeste emisije! (Foto)
Iako je šou "Tvoje lice zvuči poznato" osmišljen, pored humanitarnog karaktera, sa ciljam da pruži samo zabavu i dobro raspoloženje, negativni publicitet ipak se javio! I to ne zbog takmičara, među kojima, bar za sada, nema vidljivog rivaliteta, već zbog komentara Ivana Ivanovića na račun Sarine imitacije Majli Sajrus, koji je izazvao lavinu uvreda i psovki na račun voditelja po društvenim mrežama.


Foto: prva.rs

Da podsetimo, Sara u sinoćnoj izvedbi Majli Sajrus nije htela da ide do kraja, odnosno da izvede i one plesne pokrete kojima je kontroverzna Majli skandalizovala svet: da se svojom zadnjicom trlja o međunožje svog duetskog partnera, u ovom slučaju Skaj Viklera. To su joj dva člana žirija zamerila, odnosno Ivan Ivanović i Marija Mihajlović, a Ivan je rekao da "ukoliko nešto ne želi da se izvede kako treba, onda ne treba ni da se prihvata".

Već su se tada strasti zakuvale, te se videlo da nije bilo pravo ni Sari Jovanović, ni Skaj Vikleru koji je otresito stao u odbranu njegovog i Sarinog stava, te se umalo i posvađao sa Marijom Mihajlović. Međutim, stvar je otišla još dalje kada je Ivanović posle emisije na svom Tviter profilu napisao: "Je li bio deo kada Sara skoči na sto i širi noge iznad naših glava? 50-ak sekundi... Je li bilo?", a potom je dodao da je u tom kadru skretao pogled jer mu je bilo neprijatno da gleda u Saru na stolu.


Foto: ScreenShot/prva.rs

To je dalo vetar u leđa već pokrenutoj lavini uvreda na račun voditelja. Pobunili su se fanovi mlade Sare, te su voditelja krenuli da zasipaju najrazličitijim uvredama, od "prostačina", "maloumni bolesnik" i "perverznjak", " pa do želja da "crkne najbolnijom smrću"!


Inače, nakon prvih epizoda šoua, mnogi gledaoci ostavljali su komentare da bi žiri trebalo da bude makar malo oštriji u ocenama imitatatora, a ne da svakog "hvale na sva usta". ipak, prva oštrija kritika na račun samog imitatora, a ne, recimo, na račun koreografa ili maskera, izavala je buru reakcija, te se nameće dilema je li žiri u ocenjivačkim stolicama samo radi odobravanja, ili pak da saopšti i svoj stvarni utisak, bio on (ne)opravdan ili poluopravdan.

Autor: T.I.
Foto: ScreenShot/prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>