Ostalo

Sme�no

Žan Klod Van Dam u fascinantnoj reklami za Volvo! Telo koje prkosi zakonima prirode! (Video)

Nova reklama za "Volvo" koju je snimio Žan Klod Van Dam za samo nekoliko sati skupila je skoro 15 miliona pregleda na Youtube-u, a glumac je u njoj ponovio scenu iz "Krvavog sporta", ali sa dva kamiona.

Žan Klod Van Dam u fascinantnoj reklami za Volvo! Telo koje prkosi zakonima prirode! (Video)



Reklama je snimljena na napuštenom aerodromu u Španiji, a Žan Klod Van Dam kreće se zajedno sa dva kamiona na kojima je oslonjen samo stopalima, dok radi svoju čuvenu špagu.

Glumac kaže da je imao svoje uspone i padove, ali je to od njega napravilo ono što je danas. "Sada stojim ovde pred vama, sa mojim telom sazdanim od savršenstva i parom nogu napravljenim da prkose svim zakonima prirode", priča glumac dok se kamera udaljava i pokazuje da on zapravo stoji između dva kamiona.



Producenti kažu da je glumac ovu reklamu snimio iz prvog puta i da nije bilo potrebe za ponavljanjem. Cilj je bio da se prikaže dinamično upravljanje "Volvo" kamiona, a iako je glumac očkivao da se radi o kretanju unapred, kamioni se kreću u rikverc. Ipak, ništa od toga nije predstavljalo problem za Žan Klod Van Dama koji je sa lakoćom napravio svoju čuvenu špagu.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>