Region

Svet

Goga Sekulić: Nikada neću preboleti Igora, patiću celog života!

Pevačica Goga Sekulić odala je pre dva dana četvoromesečni pomen svom suprugu Igoru Ramoviću, preminulom od teške bolesti tek nakon što su se venčali.

Goga Sekulić: Nikada neću preboleti Igora, patiću celog života!



Goga Sekulić se zahvalila fanovima na podršci: Ljubi vas i voli vaša Goga!
Goga je rano ujutro sama otišla na beogradsko groblje Orlovača, gde je u miru pored groba svog supruga provela nekih sat vremena. Prisećajući se lepih trenutaka koje je proživela sa svojim suprugom, ali isto tako i problema koje su zajedno prevazilazili, Goga Sekulić je dala kratku izjavu: "Nikada neću preboleti Igora! Patila sam i patiću celog života. Svima je jasno kakva je to tragedija i da se to nikad neće zaboraviti. On će uvek ostati u mom srcu kao muškarac kog sam najviše volela".

Goga Sekulić od petka u stanu sa svekrvom! (Foto)
"Bio je mnogo dobar prema meni i, evo, četiri meseca od njegove smrti isti bol osećam kao prvog dana kada sam ga izgubila", dodala je pevačica koja, jasno je, prolazi trenutno kroz jedan od najtežih perioda u životu, što zbog Igorove smrti, što zbog loših odnosa sa svekrvom. Ipak, vratila se svojim svakodnevnim obavezama; nastupima i preslušavanju pesama koje će odabrati za svoj novi album.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Nebojša Mandić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>