Style

Ljubav

Doviđenja donjem vešu: Nikol Šerzinger promoviše novi trend! (Foto)

Svetska estradna scena prihvatila je nov moto: nema donjeg veša, nema problema! A isti promoviše i atraktivna pevačica Nikol Šerzinger, koja je u pripijenom kombinezonu sa prorezima sa strane pokazala da ona nema ni najmanji problem!

Doviđenja donjem vešu: Nikol Šerzinger promoviše novi trend! (Foto)Zvezda filma Tor prošetala crvenim tepihom bez donjeg veša! (Foto)
Nakon Gvinet Paltrou i Džejmi Aleksander koje su se na crvenom tepihu prošetale u izazovnim haljinama sa  prorezima, te pokazale da su donji veš ostavile kod kuće, isto je učinila i prezgodna Nikol Šerzinger.

Na jednoj zabavi u Londonu, članica žirija u američkom "X Faktoru", pojavila se u pripijenom, svetlucavom kombinezonu, sa umetnutom mrežom na bočnim stranama, ostavljajući bespogovorni zaključak da ne nosi donji veš.Na nekom drugom bi ovakva odevna kombinacija verovatno izgledala "jeftino", ali zgodna Nikol je uz raspuštenu, bujnu kosu i crne, jednostavne salonke sa visokim potpeticama, izgledala glamurozno, i dokazala da se u svojoj koži oseća sjajno.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>