Region

Svet

Era Ojdanić rasplakao Mema Haljevca!

Pobednik prošle sezone Farme Sulejman Memo Haljevac pre samo nekoliko dana dobio je ćerkicu Iman, a na proslavi u Sarajevu putem telefona mu se pridružila i farmerska ekipa iz Srbije.

Era Ojdanić rasplakao Mema Haljevca!



Memo Haljevac proslavio rođenje ćerke uz pesme Tome Zdravkovića i Harisa Džinovića
Definitivno je među najlepšim trenucima bio onaj kada je Memo kitio muzku parama, a oni su pevali "Devojčice moja" Šabana Šaulića. Sem što je rođenje ćerke proslavljao sa svojim društvom u Sarajevu, Haljevcu su podrška bili i Nenad Aleksić Sha, ali i ostali farmeri. Sha je okupio ekipu sa prethodne Farme, a onda su putem telefona zapevali Memu kako bi učestvovali u proslavi.



Pesma koju je čuo preko telefona potpuno je raznežila Mema Haljevca, a kada je shvatio da ju je zapevao Era Ojdanić Memo je zaplakao, a prisutni su ga nagradili ovacijama.

"Mnogo sam srećan i radostan jer sam dobio čestitke iz celog sveta. Večeras slavim sa prijateljima i rodbinom iz Sarajeva, a za koji dan mi stiže raja iz Beograda, sa kojom tek treba da slavim. Jedva čekam da se ponovo okupimo i proslavimo ovaj divan događaj", rekao je Memo.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>