Region

Svet

Stanija Dobrojević se izvinila Saši Popoviću: Ipak niko nije pozivao na glasanje za Memu u Kaknju!

Stanija Dobrojević i Filip Panajotvić već su pokazali da često kasne na gostovanja, a nije bilo ništa drugačije ni kada je ove nedelje trebalo da se pojave u emisiji "Narod pita". Saša Popović njihovo kašnjenje opravdao je prevelikim zadržavanjem u šminkernici.

Stanija Dobrojević se izvinila Saši Popoviću: Ipak niko nije pozivao na glasanje za Memu u Kaknju!



Kada su se mladi farmeri iz prošle sezone pridružili ostali, Saša Popović pohvalio je Staniju i Filipa kao lep i moderan par, a zatim objasnio da su među prvima došli u studio, ali su se zadržali u šminkernici pa otuda toliko kašnjenje u programu.

Popovića je zanimalo da li se Stanija i Filip svađaju i sada, kao što su se ranije svakodnevno raspravljali na Farmi, a starleta je odgovorila na ovo pitanje. Ispričala je kako su se nedavno posvađali oko potpuno banalne stvari dok su kupovali namirnice u prodavnici, a prodavačica je prokomentarisala kako su isti kao na Farmi.

Ipak, posle bezazlenog ćaskanja, Saša i Stanija došli su i do nekih ozbiljnijih tema, pa su raspravili neke stvari od pre par meseci. Popović je naglasio da na koncertu u Kaknju koji je održan nešto pred kraj Farme 4 niko nije pozivao narod da glasa za Mema, a Stanija se zatim izvinilia Saši.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>