Region

Svet

Milan Stanković: Saša Popović mi je zabranio da snimim duet sa Jelenom Karleušom!

Popularni Milan Stanković priznao je da je želeo da snimi duet sa Jelenom Karleušom, ali mu je Saša Popović to zabranio. Takođe, prisetio se i da je želeo da studira, ali kako nisu imali novca, morao je da počne da radi.

Milan Stanković: Saša Popović mi je zabranio da snimim duet sa Jelenom Karleušom!Pevač Milan Stanković otkrio je da je žarko želeo da snimi "Insomniju" sa Jelenom Karleušom, ali da mu je čelnik "Grand produkcije" Saša Popović to zabranio. Takođe, Milan dodaje da je kao mali sanjao da bude princ ili kauboj, te da su ga vaspitačice stalno mazile i držale u krilu i nije se igrao u pesku kao druga deca.

"Moja pesma "Fejs" preteča je Karleušine, a Neda Ukraden je iskopirala spot za "Fejs", bez dozvole, ali nema veze", kaže Milan Stanković.

Milan Stanković se u emisiji "Glamur specijal" osvrnuo i na svoje detinjstvo, naglasivši da nije voleo da se igra i prlja u pesku, sedeo je vaspitačici u krilu, svi su ga mazili..

"Maštao sam, biću princ ili kauboj. Sa šest godina pevao sam Brenine i Džejeve pesme, odrastao sam sa bakom. Hteo sam da studiram, ali majka je rekla da nemamo para i da moram da radim", kaže Milan.

Stanković je takođe bio kategoričan da je jedan od tri "Zvezde Granda" koje su nešto uspele.

Autor: T.I.
Izvor: telegraf.rs
Foto: ScreenShot Mondo TV

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>