Svet

Region

Čening Tejtum reklamira svoju ženu na Tviteru! (Foto)

Holivudski lepotan Čening Tejtum je po svemu sudeći uzoran muž, te ne propušta nijednu priliku, a da ne spomene svoju suprugu, takođe glumicu, Dženu Devan Tejtum.

Čening Tejtum reklamira svoju ženu na Tviteru! (Foto)



Tridesettrogodišnji glumac Čening Tejtum je muž kakvog bi svaka žena poželela. Em je zgodan, em zarađuje milione, em se ne libi da javno iskaže privrženost svojoj ženi! Tako, holivudski lepotan svoj Tviter nalog zasipa komplimentima na račun sopstvene žene, a koristi priliku i da izreklamira njenu novu seriju "Veštice Ist Enda".


"Veoma sam ponosan na svoju ženu", ne propušta priliku da napiše Čening Tejtum, te da svoje fanove uredno informiše i o tome kada se emituje njena nova epizoda, i da najavi da je to veče zauzet "jer ima sastanak sa svojom seksi vešticom".

Inače, zvezda holivudskog hita "Pad Bele kuće", Čening, i takođe glumica Džena u braku su od 2009. godine, a od pre 5 meseci su i ponosni roditelji male Everli. "Divan je! Svaki slobodan trenutak koristi da bude sa porodicom. U stanju je da ceo dan provede u kući sa bebom i to smatra veoma zabavnim", nahvalila je Džena svog muža.



Zaista, 33-ogodišnja Džena je upecala muža na kojoj bi joj svaka pozavidela.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>