Svet

Region

Rijana: Nekada stidljiva devojčica, sada dama bez blama! (Foto)

Sve se više među svetskim zvezdama širi trend objavljivanja fotografija iz detinjstva, pa je tako svoje fanove obradovala i Rijana, objavivši fotografiju iz vremena kada je bila tek skromna devojčica sa Barbadosa.

Rijana: Nekada stidljiva devojčica, sada dama bez blama! (Foto)



Dvadesetpetogodišnja Rijana danas je pop ikona koja ruši granice "prihvatljivog" ponašanja, te eksplicitno seksualnom plesnom rutinom i više no provokativnim autfitom nadmašuje ono što se ranije smatralo kontroverznim.

Ipak, RiRi nije oduvek bila Rijana, već se seća i vremena kada je bila tek Robin Fenti, skromna, ali talentovana devojčica sa Barbadosa. A prisetila se i javno, te na Instagramu objavila fotografiju iz tog perioda.



Na slici Rijana pozira sa svojom drugaricom Elom, kojoj je na društvenim mrežama, upravo uz ovu fotografiju, čestitala rođendan. Sa uredno vezanom kosom, skromnom majicom, i pomalo stidljivim osmehom, talentovana devojčica se čini miljama daleko od današnje kontroverzne pop dive. Ipak, prepoznatljiva lepota tamnopute RiRi jeste ono što je bilo nekad, a jeste i sad.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images, Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus


>