Svet

Region

Rijana: Nekada stidljiva devojčica, sada dama bez blama! (Foto)

Sve se više među svetskim zvezdama širi trend objavljivanja fotografija iz detinjstva, pa je tako svoje fanove obradovala i Rijana, objavivši fotografiju iz vremena kada je bila tek skromna devojčica sa Barbadosa.

Rijana: Nekada stidljiva devojčica, sada dama bez blama! (Foto)Dvadesetpetogodišnja Rijana danas je pop ikona koja ruši granice "prihvatljivog" ponašanja, te eksplicitno seksualnom plesnom rutinom i više no provokativnim autfitom nadmašuje ono što se ranije smatralo kontroverznim.

Ipak, RiRi nije oduvek bila Rijana, već se seća i vremena kada je bila tek Robin Fenti, skromna, ali talentovana devojčica sa Barbadosa. A prisetila se i javno, te na Instagramu objavila fotografiju iz tog perioda.Na slici Rijana pozira sa svojom drugaricom Elom, kojoj je na društvenim mrežama, upravo uz ovu fotografiju, čestitala rođendan. Sa uredno vezanom kosom, skromnom majicom, i pomalo stidljivim osmehom, talentovana devojčica se čini miljama daleko od današnje kontroverzne pop dive. Ipak, prepoznatljiva lepota tamnopute RiRi jeste ono što je bilo nekad, a jeste i sad.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images, Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus


>